Öppen arbetsplats: EL- och AUTOMATIONSMONTÖR

Vi behöver nu förstärka vårt team med en

EL- och AUTOMATIONSMONTÖR (med fast anställning)

Du arbetar i vårt elinstallationsteam med mångsidiga arbetsuppgifter i en bransch som utvecklas fort. Till uppgifterna hör bland annat belysningsinstallationer inomhus och utomhus, elinstallationer i fastigheter, installation av solpaneler samt installation av utrustning för elbilsladdning. Utrustningen som installeras är i ökande grad både intelligent och programmerbar. Du deltar också i elnätets drifts- och omkopplingsuppgifter samt övriga elnätsarbeten.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av elinstallationsarbeten. Erfarenhet inom automations- och reglerteknik eller IT ses som en klar fördel. Du har en lämplig utbildning inom branschen, minst grundexamen inom elteknik.

Som person är du driftig, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Du har initiativförmåga och är beredd att delta i teknisk beredskap. Du pratar både svenska och finska.

VMP hjälper oss i den här rekryteringen. Du kan ansöka om jobbet på adressen vmp.fi (exakt länk nedan) genom att fylla i din profil noggrant. Kom också ihåg att bifoga din CV och löneönskemål. Skicka din ansökan senast söndagen den 20 augusti 2017. Ring oss gärna om du har frågor: 019 289 2441 (Andreas) eller 019 289 2401 (Frank)! Du kan också skicka din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

vmp
Länk till annonsen på vmp:s hemsida:
www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10005304
privat
privat
privat
privat
privat